Montaj tigla metalica

Montaj tigla metalica

Cum se montează țigla metalică. Sfaturi pentru un acoperiș metalic impecabil.

Montaj tigla metalica

Învelitoarea unei case are, mai întâi de toate, principalul rol de a asigura acoperirea construcției, fapt pentru care de cele mai multe ori este privită din perspectiva utilității pe care o deține. Dacă privim lucrurile în ansamblu, însă, putem vedea că, de fapt, acoperișul unei case înseamnă mult mai mult de atât; prin materialele alese și felul în care este executat montajul, acoperișul contribuie semnificativ la întregirea ambianței unei construcții solide, durabile și – de ce nu? – exemplare, din punct de vedere estetic.

Și pentru că, în prezent, majoritatea oamenilor optează pentru țigla metalică atunci când vine vorba despre alegerea materialelor pentru construcțiile rezidențiale și nu numai, se recomandă ca această operațiune să fie făcută prin urmărirea unor caracteristici deosebit de importante, precum:

  • țigla metalică să fie rezistentă la zgârieturi;
  • materialul să ofere protecție împotriva coroziunii;
  • să dețină proprietăţi anti-alunecare la deplasarea pe acoperiș în momentul montării și al manevrării;
  • să facă parte dintr-un sistem complet de acoperișuri, astfel încât toate accesoriile necesare să aibă aceeași clasă de calitate și să fie confecționate din aceeași materie primă (acest lucru presupune ca accesoriile să fie achiziționate de la același producător de țiglă metalică, ceea ce va ajuta foarte mult la obținerea unui aspect estetic uniform și deosebit al acoperișului).

Ce avantaje oferă țigla metalică?

Probabil vă întrebați de ce țigla metalică este cel mai vândut tip de țiglă, la ora actuală, pentru sistemele de învelitoare ale construcțiilor rezidențiale.

Ei bine, pe lângă avantajele majore pe care un astfel de produs le poate oferi din punct de vedere al calității și durabilității – bineînțeles, în funcție de materia primă din care este conceput – trebuie să admitem și restul beneficiilor unui acoperiș metalic:

  • greutate scăzută;
  • durată mare de viață;
  • timp scurt de execuție, dat fiind faptul că țigla metalică se montează cu ușurință.

Țigla metalică dublu-modulară – un produs inovativ, special conceput pentru ușurința lucrului la înălțime

Țigla metalică are, la bază, oțelul premium de calitate nordică marca SSAB, cunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piață. Acesta, însă, nu este singurul avantaj de care puteți beneficia prin alegerea produsului Umbrella, așa cum este el denumit, pentru sistemul de învelitoare al unei construcții.

De exemplu, țigla metalică dublu-modulară cu prinderi ascunse este cel mai bun produs din punct de vedere al calității și, totodată, al montajului și al aspectului final conferit acoperișului.

Acest tip de țiglă este produs în varianta unui sistem modular, ce cuprinde panouri formate din două module care oferă posibilitatea de a monta, demonta și schimba ușor orice panou de țiglă, chiar și din mijlocul acoperișului.

Mai mult decât atât, țigla metalică dublu-modulară oferă beneficii și din punct de vedere al transportului, depozitării și manevrării, prin evitarea riscurilor ce pot apărea în lucrul la înălțime cu panouri mari de țiglă.

În plus, sistemul de prinderi ascunse elimină orice posibile infiltrări de apă în zonele de fixare cu șuruburi, iar îmbinarea perfectă a panourilor îi conferă acoperișului un aspect integral, uniform și plăcut.

Cum se montează țigla metalică dublu-modulară?

Mai întâi de toate, este foarte important să rețineți că în montajul acestui tip de țiglă metalică este interzisă folosirea polizorului unghiular, deoarece poate conduce la deteriorarea straturilor de protecție zincată și poliesterică.

Mai apoi, trebuie să știți că montajul țiglei dublu-modulare se face ulterior montării cârligelor de jgheab și a șorțului de streașină, și presupune urmarea a 10 pași.

About The Author

reparatii
CUM SA PASTRAM LEGATURA?

CONTACTATI- NE


Pentru comenzi, oferte si orice intrebare va rugam sa nu ezitati in a lua legatura cu noi ori telefonic, ori completand direct formularul alaturat! Va multumim!

Program:

Lun-Vin 7am - 9pm
Sam-Dum 9am - 9am

Telefon:

0730856527

Adresa:

Bucuresti
Sector 1

Avem echipe in majoritatea judetelor din tara!

Partener Bilka
Partener Bramac
Partener Decra
Partener Lindab
Partener Ruukki
Partener Novatik