Reparatii Acoperis Ilfov 0730856527

Montaj si Reparatii Acoperis
Efectuam lucrari de montaj si reparatii acoperis in Bucuresti, Ilfov, Targoviste, Pitesti, Ploiesti, Brasov, precum si in localitatile apropiate.

MONTATORI ACOPERISURI,TIGLA CERAMICA,TABLA ZINCATA,
TIGLA METALICA TABLA CUTATA,SINDRILA BITUMINOASA,DULGHERIE
1.Dulgherie.
2.Tigla ceramica.
3.Tigla metalica.
4.Sindrila Bituminoasa.
5.Ardezie.
6.Sita.
7.Confectii metalice.
8.Usi de garaj.
9.Ferstre de mansarda.
http://reparatiiacoperissimontaj.ro
Avem meseriasi foarte buni si putem realiza orice acoperis sau orice constructie din lemn,sau modificari la acoperisurl vechi si oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, servicii de: montaj acoperisuri, sisteme de învelitori, acoperisuri tabla zincata, usi de garaj, ferestre mansarda, confectii metalice si dulgherie. Nu trebue sa va deplasati pentru aprovizionarea cu materiale prin noi totul se face telefonic practic suntem un bloc comun cu multe depozite si fabrici de materiale cum ar fi tigla metalica sau ceramica,si putem face aprovizionarea cu material lemnos sau tot felul de suruburi si placute metalice sau coltare,practic avem de toate si la noi nu exista nu se poate,sau merge si asa . Facem totul posibil pentru calitatea acoperisului dumneavoastra,
Dulgheria sunt toate lucrarile din lemn pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie se impart in 2 categorii:
1. Provizoriu, insemnand elemente de constructie: schelete, elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, etc. si
2. Definitive cele care raman permanente in constructia respectivei cladiri: acoperisuri, schelete de rezistenta, pereti etc. Dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori pe un santier in constructie, elementele de dulgherie au un rol important. Concepem si executam lucrari de dulgherie, ca: scari interioare, pergole, structura din lemn mansarde, acoperisuri. Deasemenea mai construim si casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Realizam profesional si cu un design placut si finisaje de calitate foisoare,pergole, precum si orice constructie din lemn ce completeaza designul casei dumneavoastra.

MONTATORI ACOPERISURI,TIGLA CERAMICA,TABLA ZINCATA,
TIGLA METALICA TABLA CUTATA,SINDRILA BITUMINOASA,DULGHERIE

1.Dulgherie.
2.Tigla ceramica.
3.Tigla metalica.
4.Sindrila Bituminoasa.
5.Ardezie.
6.Sita.
7.Confectii metalice.
8.Usi de garaj.
9.Ferstre de mansarda

Reparatii si Montaj Acoperis

- tabla lindab
- tabla tip tigla
- tigla metalica
- tigla ceramica
- jgheaburi
- burlane
- accesorii

In functie de cerintele dumneavoastra, va executam la comanda si in regim de urgenta tot ce aveti nevoie in materie de acoperis. Fie ca este vorba de o mansardare, fie ca este vorba de o izolatie, fie ca este vorba de reparatia unui acoperis sau montajul unui acoperis, noi va executam cu simt de raspundere o lucrare de calitate astfel incat veti fi multumit multi ani de lucrarea efectuata de meseriasii nostrii.

ACOPERISURI DE CALITATE SUPERIOARA,DULGHERIE PROFESIONAL,VINDEM SI MONTAM PRACTIC ORICE SISTEM DE ACOPERIS FARA RABAT LA CALITATE

Realizam acoperisuri in toata tara asiguram transportul gratuit al sistemelor de invelitoare cum sunt tigla ceramica sau tigla metalica,asiguram deplasarea in vederea stabilirii necesarului de materiale gratuit,nu avem taxe de transport ,deplasare etc.

Comercializam orice tip de acoperis si asiguram montajul profesional atat la tigla cat si la tabla acoperis sau sindrila sau ardezie.

Aducem la cunostinta clientilor ca este bine sa se foloseasca de maseriasi in vederea achizitionarii cu meteriale pentru acoperisul dumneavoastre astfel puteti achizitiona materiale de calitate si veti avea un acoperis sigur ,nu va folositi de vanzatorii de la supermarket pentru acestia nu sunt meseriasi sunt doar vanzatori si recomanda orice numai sa cumparati, lozinca ca din asta mi-am pus si eu este falsa,aud si la electrocasnice acasta lozinca  si va spun sigur este falsa.
0730856527

Yes, Page Builder Works Here Too!

ACOPERISURI DE ORICE TIP

Realizam acoperisuri de calitate superioara,atat dulgherie cat si tigla ceramica sau turnata din beton dar si tigla metalica sau tip lindab cum i se mai spune ,tabla falsuita,etc.

Montam tabla zincata falsuita,dar si tabla de cupru,alama inox.

Montajul in sistem clasic cu tabla zincata montata pe acoperis la dublu (adica atat falsurile cat si coamele sistemului de acoperis sunt incheiate la dublu ).

an image9

Avem echipe de meseriasi in montarea de acoperisuri de orice tip ,atat dulgherie cat si a sistemului de invelitoere .

Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor de slaba calitate.

Am pus la punct un sistem de aprovizionare cu materiale in favoarea clientului astfel inct clientul nu trebue sa se deplaseze

de la domiciliu pentru  a aproviziona cu materiale,practic totul facem noi prin telefon si toate materialele ajung la domiciliul clientului in cel mai scurt timp si fara efort de ambele parti.

Noi cunoastem care materiale sunt de calitate si care nu si practic clientii nostrii beneficiaza de un sprijin substantial in vederea realizarii unui acoperis de calitate si cu costuri minime.

Aprovizionam cu materiale direct din fabrica astfel clientul are cele mai mici preturi noi nu adaugam comision la materiale veniturile noastre sunt doar din montaj.

Asa aveti un nou avantaj achizita de materiale la pret de dealer direct din fabrica .

 

CUM SA PASTRAM LEGATURA?

CONTACTATI- NE


Pentru comenzi, oferte si orice intrebare va rugam sa nu ezitati in a lua legatura cu noi ori telefonic, ori completand direct formularul alaturat! Va multumim!

Program:

Lun-Vin 7am - 9pm
Sam-Dum 9am - 9am

Telefon:

0730856527

Adresa:

Bucuresti
Sector 1

Avem echipe in majoritatea judetelor din tara!

Partener Bilka
Partener Bramac
Partener Decra
Partener Lindab
Partener Ruukki
Partener Novatik