Reparatii Acoperisuri Constanta 0730856527

Reparatii Acoperis Acoperisuri Constanta Hidroizolatii Finisaje Mansardari Case din Lemn Tigla ceramica Tigla Metalica 0733823308

 MONTATORI ACOPERISURI,TIGLA CERAMICA,TABLA ZINCATA,
TIGLA METALICA TABLA CUTATA,SINDRILA BITUMINOASA,DULGHERIE

1.Dulgherie.
2.Tigla ceramica.
3.Tigla metalica.
4.Sindrila Bituminoasa.
5.Ardezie.
6.Sita.
7.Confectii metalice.
8.Usi de garaj.
9.Ferstre de mansarda.
Avem meseriasi foarte buni si putem realiza orice acoperis sau orice constructie din lemn,sau modificari la acoperisurl vechi si oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, servicii de: montaj acoperisuri, sisteme de învelitori, acoperisuri tabla zincata, usi de garaj, ferestre mansarda, confectii metalice si dulgherie. Nu trebue sa va deplasati pentru aprovizionarea cu materiale prin noi totul se face telefonic practic suntem un bloc comun cu multe depozite si fabrici de materiale cum ar fi tigla metalica sau ceramica,si putem face aprovizionarea cu material lemnos sau tot felul de suruburi si placute metalice sau coltare,practic avem de toate si la noi nu exista nu se poate,sau merge si asa . Facem totul posibil pentru calitatea acoperisului dumneavoastra,
Dulgheria sunt toate lucrarile din lemn pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie se impart in 2 categorii:
1. Provizoriu, insemnand elemente de constructie: schelete, elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, etc. si
2. Definitive cele care raman permanente in constructia respectivei cladiri: acoperisuri, schelete de rezistenta, pereti etc. Dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori pe un santier in constructie, elementele de dulgherie au un rol important. Concepem si executam lucrari de dulgherie, ca: scari interioare, pergole, structura din lemn mansarde, acoperisuri. Deasemenea mai construim si casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Realizam profesional si cu un design placut si finisaje de calitate foisoare,pergole, precum si orice constructie din lemn ce completeaza designul casei dumneavoastra.

Montam si Reparam Acoperisul Casei Dumneavoastra 0730856527

Tabla cutata este perfecta pentru acoperisurile cu panta redusa,in special acoperisurile care nu sunt vizibile de jos.
-Tabla cutata este aceeasi btabla ca la tigla metalica dar ca este presata intr-o alta forma si fara pasi,cu nervura continua asat face ca sa nu ia din panta,si se potriveste foarte bine atat la acoperisurile tip locuinta dar si pentru hale industriale service auto sau spalatorii auto de exemplu. Montajul tablei cutate nu este usor desi asa pare dar este destul de complicat avand in vedere ca nu ai pasi si nu stii exact unde sa pui suruburile La hale industriale tabla cutata se mai foloseste si cu polistire sau spuma poliuretanica si care impreuna dau nastere la panourile tip sandwitch,si din care se construesc hale intregi practic se monteaza si la pereti,si la acoperis numai ca la acoperis grosimea spumei sau politirenului este mai mare. Avem posibilitatea sa achizitionam pentru clienti tot sistemul astfel clientul nu mai trebue sa caute si sa achizitioneze singur si nici nu stie sa comande (ce anume sa comande ) si nici sa piarda timpul.

 

Contact: 0730856527

0730856527

Reparatii si Montaj Acoperis Constanta 0730856527 Jgheaburi si Burlane Parazapezi

Efectuam orice tip de reparatii si montaj de acoperis. Avem o vechime mare pe piata si putem spune ca spre deosebire de comerciantii din magazine care vorbesc  din auzite, noi chiar lucram in viata de zi cu zi in domeniul acoperisului si va putem da un sfat real, conform nevoilor dumneavoastra!

Va multumim pentru vizita dumneavoastra pe site-ul nostru http://reparatiiacoperissimontaj.ro

Contact 0730856527

CUM SA PASTRAM LEGATURA?

CONTACTATI- NE


Pentru comenzi, oferte si orice intrebare va rugam sa nu ezitati in a lua legatura cu noi ori telefonic, ori completand direct formularul alaturat! Va multumim!

Program:

Lun-Vin 7am - 9pm
Sam-Dum 9am - 9am

Telefon:

0730856527

Adresa:

Bucuresti
Sector 1

Avem echipe in majoritatea judetelor din tara!

Partener Bilka
Partener Bramac
Partener Decra
Partener Lindab
Partener Ruukki
Partener Novatik