Reparatii acoperisuri Bucuresti

Reparatii acoperisuri Bucuresti

Reparatii acoperisuri Bucuresti

Reparații acoperiș țiglă ceramică defectuos montată reparații acoperișuri țiglă beton spartă, lipsă, acoperișuri cu infiltrații în București

Dacă aveți un acoperiș din țiglă ceramicățiglă tip Bramac veche sau nouă sau chiar țiglă romb din azbest iar pe alocuri se infiltrează apa, nu trebuie neaparat schimbat in totalitate! Ar fi o decizie inteleapta sa  apelati la serviciile noastre de reparații acoperișuri

Pentru acoperișurile învelite cu țiglă ceramică sau țiglă de beton presat, de regulă, “problemele” apar în jurul coșurilor de fum, în dolii, pe lângă lucarne, pe porțiuni cu pantă foarte mică ,pe lânga iluminatoare sau pot fi datorate țiglelor  sparte sau chiar deplasate.

Pentru repararea unui acoperiș cu asemenea defecțiuni, se decopertează țigla în zona cu infiltrații, se înlocuiește astereala (dacă este cazul), se montează folia anticondens și stinghiile de lemn iar țigla se asează la loc, eventual se completează cu țiglă nouă. Elementele din tablă galvanizată se vor schimba dacă uzura acestora poate induce ulterior la apariția altor infiltrații. Ulterior, se verifică starea țiglelor pe toată suprafața acoperișului, se curăță jgheaburile și doliile de praf, frunze, etc. pentru a nu obtura calea apei pluviale, ce poate duce la infiltrații.

Se recomandă o verificare anuală a acoperișului din țiglă ceramica sau țiglă din beton, în special toamna.

Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte. Deplasarea pentru constatare este gratuită in București.

Acoperișuri, Reparații acoperișuri, Montaj acoperișuri

Acoperișul deteriorat nu va mai fi o situație care vă provoacă stres, pentru că vă sare în ajutor echipa noastră profesionistă pentru a efectua reparații și montaj acoperiș de calitate într-o manieră profesionistă. Fie că dețineți o clădire particulară sau administrați un imobil industrial, firma noastră este specializată, și vă poate ajuta în acest sens! Specialiștii noștri vă vor efectua lucrări de cea mai bună calitate la preț minim, utilizând materiale profesionale. Executăm reparații acoperișuri, schimbare acoperiș, revizii acoperiș în București sector 1,2,3,4,5,6 și Județul Ilfov.

About The Author

reparatii
CUM SA PASTRAM LEGATURA?

CONTACTATI- NE


Pentru comenzi, oferte si orice intrebare va rugam sa nu ezitati in a lua legatura cu noi ori telefonic, ori completand direct formularul alaturat! Va multumim!

Program:

Lun-Vin 7am - 9pm
Sam-Dum 9am - 9am

Telefon:

0730856527

Adresa:

Bucuresti
Sector 1

Avem echipe in majoritatea judetelor din tara!

Partener Bilka
Partener Bramac
Partener Decra
Partener Lindab
Partener Ruukki
Partener Novatik